Vapaat toimitilat Rauman seudulla

Rakennuspalveluihimme kuuluu myös toimitilarakentaminen. Rakennutamme ja vuokraamme laadukkaat toimitilat, joissa puitteet bisneksen sujuvalle pyörittämiselle ovat kohdillaan. Olipa yrityksesi sitten kauppa, toimisto, rengasliike, teollisuusalan yritys taikka logistiikka-alalla, voimme suunnitella ja rakennuttaa sopivat liiketilat yrityksesi tarpeisiin. Saat vuokrattua juuri oikeanlaiset toimitilat Rauman parhailta paikoilta. Ota yhteyttä, mikäli haluaisit tietää lisää.

Unelmiesi liiketilat! Toimitilarakentaminen toiveidesi mukaan

Nyt sinulla on mahdollisuus hankkia unelmiesi liiketilat. Vuonna 2018 rakensimme Vianorille uudet liiketilat osoitteeseen Metallitie 5, mutta omistamallamme 1,4 ha tontilla on vielä 6000 m2 rakennusoikeutta jäljellä. Sijainti on keskeinen, ja tontti sijaitsee loistavien kulkuyhteyksien risteyksessä. Kaavoitus mahdollistaa tontille kaupan, toimiston tai liiketilat. Olisiko tämä sopiva paikka juuri sinun yrityksesi toimitiloille? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä tilavat ja toimivat liiketilat yrityksellesi!

Toimitilojen vuokraus kauttamme

Toimitilojen vuokraus on huoleton vaihtoehto yrittäjälle. Näin yrityksen ei tarvitse laittaa toimitiloihinsa kiinni omaa pääomaa, vaan valmiit tilat voi vuokrata yrityksen käyttöön.  Mikäli vapaat toimitilat Raumalla kiinnostavat, käänny meidän puoleemme.